Nieuws

Chris Corn @ Reveil 2022

01 nov 2022
Lochristinaar.com

De Laatste Loodjes (wegen niet zwaar) - Gentse Feesten

25 jul 2022
Cultuurinbeeld.be

Lochristi op de Gentse Feesten: daar zat muziek in! (Deel 1)

23 jul 2022
Lochristinaar.com

Gentse Feesten wordt een muzikale Feestdag

22 jul 2022
CultuurinBeeld.be

Woodface gaat op stap in Nederland

17 jul 2022
Filmpje Big River Festival Dordracht

WOODFACE, meer dan "a Tribute to Crowded House"

22 mei 2021
Lochristinaar.com

Christophe Versaevel is overmorgen te zien in “TVVV”.

31 mrt 2021
Lochristinaar.com

Aandachtige VTM-kijkers konden het de voorbije dagen al opmerken. In het filmpje waarmee de uitzending van The Voice van vrijdag a.s. aangekondigd wordt, is Christophe Versaevel heel even te zien.

Lees meer

VROB met nieuw weekend radio

12 mrt 2021
Het Nieuwsblad

Het laatste weekend van de maand komt VROB opnieuw in de ether via de vertrouwde frequentie 97.2 MHz en www.vrob.be. De studio van VROB staat traditioneel op de parking van AD Delhaize met in de boodschappentas een vol weekend met muziek en praatgasten.

lees meer

Chris Corn van ‘The Voice’ naar Lo Radio: “Na corona breekt het open voor muzikanten”

08 mrt 2021
Het Nieuwsblad
Het stof van de Blind Auditions in ‘The Voice’ is stilaan neergedaald na een ferme explosie afgelopen vrijdag. Christophe Versaevel én Bart Mareen ruilden de rode pluche en de glitter van de VTM-studio zondagmiddag voor twee uur livemuziek in de nagelnieuwe studio van Lo Radio.

lees meer

Chris Corn in team Koen Wauters – op 9 april in knockouts

06 mrt 2021
Lochristinaar.com

Lochristi keek gisterenavond massaal naar de ”The Voice”. Ondanks een ijzersterke performance van Christophe was het nagelbijten tot de laatste noot. Toen drukte Koen Wauters af. Op naar de knockouts!

Chris Corn in ‘The Voice’: “Op weg naar de 50 moet je eens leren te springen”

04 mrt 2021
Het Nieuwsblad

Dertig jaar geleden zong hij voor het eerst rond een kampvuur op het speelplein, in coronavrije tijden zit de kalender met optredens van singer-songwriter Christophe Versaevel (48) nokvol. Vrijdag houdt de opvoeder uit Lochristi samen met zijn gitaar halt in ‘The Voice van Vlaanderen’.

lees meer

Wordt 2021 het jaar van … Chris Corn?

11 feb 2021
Lochristinaar.com
2020 beloofde een mooi jaar te worden voor Chris Corn. Zijn agenda stond (bijna) vol met optredens, solo en met zijn nieuwe band Walis. En toen strooide corona roet in het eten. Wordt 2021 het jaar van Chris Corn?  Zou wel eens kunnen, want hij neemt ook deel aan “The Voice”!

lees meer

Christophe en Bart speelden al 35 concerten aan zorginstellingen

22 dec 2020
HLN
De bewoners van zorg- en herstelverblijf Ter Lokeren aan de Zelebaan worden dinsdag en woensdag getrakteerd op een concert van Christophe Versaevel en Bart Mareen. De muzikanten uit Lochristi en Gent zijn in dit coronajaar bezig aan een concerttournee langs woonzorgcentra en andere zorginstellingen.

lees meer

Chris Corn zorgt voor sfeer in Ter Lokeren

22 dec 2020
Nieuwsblad.be
Christophe Versaevel (Chris Corn) en Bart Mareen gaven dinsdagmiddag een optreden in de tuin van revalidatiecentrum Ter Lokeren, waar ook heel wat coronapatiënten herstellen na een ziekenhuisopname. “We willen de buitenwereld op deze manier een beetje naar binnen brengen nu er zo weinig mogelijk is”, zegt ergotherapeute Melissa De Beleyr. “Ook voor het personeel is dit optreden een opsteker in deze moeilijke tijden.”

lees meer

Picknickconcert met Youth Band, Triodelo, Chris Corn en.. lekker ontbijt!

09 okt 2020
Lochristinaar.com
Op 08 november organiseert het team van de 4 Uren Run & Bike een “ontbijt aan huis” en - mits toestemming van de gemeente en als de omstandigheden het toelaten - een coronaproof picknickconert. Verheug u op 3 optredens en breng zelf uw drank en hapjes mee.

lees meer

Stemmen voor de cultuurlaureaat? Christophe Versaevel voorgesteld

01 okt 2020
Lochristinaar.com
Vanaf 2020 zullen er in onze gemeente jaarlijks 3 cultuurprijzen uitgereikt worden. De “echte” cultuurlaureaat, een carrièreprijs en de publieksprijs. En voor die prijs kan iedere inwoner van Lochristi stemmen op één van de genomineerden. Lochristinaar stelt ze u allemaal voor, vandaag Christophe Versaevel.

lees meer